Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Petrol One Shot-система за почистване на гориво и горивната камера 300ml RETECH

Petrol One Shot-система за почистване на гориво и горивната камера 300ml RETECH

DIESEL ONE SHOT е високо ефективна система за почистване на гориво и горивната камера. Премахва твърди и течни примеси (например, въглерод и вода) подобрява ефективността на горене и намалява образуването на нагар.Увеличава октановото число и подобрява студения старт и през зимата. Препоръки за прилагане при: неестествен шумен двигател, повишен дим и т.н. 

Купете система за почистване на гориво и горивната камера на най-добра цена. Petrol One Shot на RETECH може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: RPOSH
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 20.40 лв.
  • без ДДС: 20.40 лв.

Етикети: petrol, one, shot-система, за, почистване, на, гориво, и, горивната, камера, 300ml, retech, rposh, добавки, за, гориво