Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Radiator Oil Emulsifier-мощен чистител на охладителната система - емулгатор 300ml RETECH

Radiator Oil Emulsifier-мощен чистител на охладителната система - емулгатор 300ml RETECH

Radiator Oil Emulsifier е мощен чистител на охладителната система - емулгатор. Почиства всички следи от неправилна работа на двигателя. Емулгирани масла, органични течности и други отпадъци.Не навреди на каучук, пластмаси и други части на охладителната система. използва се за всички двигатели с водно охлаждане.

Купете мощен чистител на охладителната система - емулгатор на най-добра цена. Radiator Oil Emulsifier на RETECH може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: RROE
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 20.16 лв.
  • без ДДС: 20.16 лв.

Етикети: radiator, oil, emulsifier-мощен, чистител, на, охладителната, система, -, емулгатор, 300ml, retech, rroe, почистващи, продукти