Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Fire Stop-пожарогасител за незабавна употреба 300ml RETECH

Fire Stop-пожарогасител за незабавна употреба 300ml RETECH

FIRE STOP е преносим пожарогасителен спрей за незабавна употреба в случай на възникване на пожар както отвън, така и от интериор. Също така е подходящ за гасене на пожари на електрически уреди до 1000 V, в този случай разстоянието за гасене трябва да бъде най-малко 1 m! Съдържанието на спрея е нетоксично и безвредно за околната среда.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: не се счита за пожарогасител според стандарта EN3!

Купете подвижен пожарогасител за незабавна употреба на най-добра цена. Fire Stop на RETECH може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: FS
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 14.64 лв.
  • без ДДС: 14.64 лв.

Етикети: fire, stop-пожарогасител, за, незабавна, употреба, 300ml, retech, fs, автохимия