Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Inox Spray-образува слой от неръждаема стомана 400ml RETECH

Inox Spray-образува слой от неръждаема стомана 400ml RETECH

Inox Spray е разработен на базата на най-новите познания и технологии в областта на обработването на повърхности. След прилагане създава висока износоустойчивост, естесвен филм от неръждаема стомана, който има висока износо-устойчивост на корозия и висока температура. Приложим към всички метали, дърво, стъкло и някои пластмаси. Изсъхва бързо, използва се за защита на топлина от напрегнати участъци, температурна устойчивост 230 ° C, краткосрочно +300 ° C

Купете иноксов спрей на най-добра цена. Inox Spray на RETECH може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: RIS
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 17.82 лв.
  • без ДДС: 17.82 лв.

Етикети: inox, spray-образува, слой, от, неръждаема, стомана, 400ml, retech, ris, основни, покрития