Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

DPF Cleaner- активни вещества за почистване на филтър за твърди частици 400ml RETECH

DPF Cleaner- активни вещества за почистване на филтър за твърди частици 400ml RETECH

DPF Cleaner Много ефективна смес от активни вещества за почистване на филтър за твърди частици.Премахва въглеродни депозити и сажди от DPF,Почистването се извършват без демонтажа на DPF, като по този начин спестява време Изпарява се без остатък. Инструкции за ползване: Разклати добре преди употреба. Демонтира се датчика за DPF за налягане или температурата.Апликатора се вкарва през отвора на сензора към задната стена на DPF.Прилага се като издърпвате леко апликатора до изпразване на флакона .Време на реакция 10 мин.Тест драйв с продължителност около 20 минути (регенерация фаза). с повишено внимание от прегряване. Темп. на прилагане + 15 ° C до + 25 ° C. Изтриване на съобщенията за грешки. рН при 20 ° С: 11,4 Плътност 1,011 г / см3 . Температура на възпламеняване: 270 ° C.

Купете спрей за почистване който е ефективна смес от активни вещества за почистване на DPF филтър за твърди частици на най-добра цена. DPF Cleaner на RETECH може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: RDPFC
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 15.14 лв.
  • без ДДС: 15.14 лв.

Етикети: dpf, cleaner-, активни, вещества, за, почистване, на, филтър, за, твърди, частици, 400ml, retech, rdpfc, почистващи, продукти