Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Plastic and Rubber Separator-разделя детайли от матрици 400ml RETECH

Plastic and Rubber Separator-разделя детайли от матрици 400ml RETECH

PLASTIC & RUBBER SEPARATOR е специално, високо ефективно средство, използвано в процеса на производство на пластмаси и каучук.Гарантира перфектно разделяне на отливката от матрицата. Не съдържа силикон, може да се използва в производството на компоненти от пластмаси и каучук. Лесен за нанасяне Увеличава живота на форми и матрици,оптимално използване до+ 170 ° С

Купете спрей за разделяне на детайли от матрици при производство на най-добра цена. Plastic & Rubber Separator на RETECH може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: PRS
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 14.10 лв.
  • без ДДС: 14.10 лв.

Етикети: plastic, and, rubber, separator-разделя, детайли, от, матрици, 400ml, retech, prs, предпазни, слоеве