Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Alu Epoxy- епоксиден материал за бързи ремонти 120gr RETECH

Alu Epoxy- епоксиден материал за бързи ремонти 120gr RETECH

ALU Епоксидът може да се използва и под вода, но студената вода увеличава времето за втвърдяване. ALU Епоксидът може да се използва за смазване, запечатване и отлична химическа устойчивост. Използва се за ремонт на алуминий в хладилни компоненти, климатици, ОВК, покриви, панели, рафтове за съхранение, моторни компоненти, колела и др.

Купете алу-епоксиден материал за бързи ремонти на най-добра цена. Alu Epoxy на RETECH може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната в зависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: RAE
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 30.24 лв.
  • без ДДС: 30.24 лв.

Етикети: alu, epoxy-, епоксиден, материал, за, бързи, ремонти, 120gr, retech, rae, подготовка, на, повърхности