Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Epoxy Metal Paste-ремонт на корозирали и липсващи части(метал, чугун и др.) RETECH

Epoxy Metal Paste-ремонт на корозирали и липсващи части(метал, чугун и др.) RETECH

Metal Epoxy Paste предназначени за ремонт или подмяната на порьозни, корозирали или липсващи части от метал, чугун и др.
Използва за да се създаде траен и издръжлив ремонт на отливки, стомана или чугун тръби, резервоари, стълби, рампи и др.
Висока якост на опън и натиск ,отлична химическа устойчивост могат да бъдат пробити, шлифован, нарязани или обработен по друг начин.

Купете епоксиден материал за ремонти на метал, чугун и други най-добра цена. Epoxy Metal Paste на RETECH може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната в зависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: EMP
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 33.60 лв.
  • без ДДС: 33.60 лв.

Етикети: epoxy, metal, paste-ремонт, на, корозирали, и, липсващи, части(метал, чугун, и, др.), retech, emp, подготовка, на, повърхности