Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Headlight Restore Kit-комплект за ремонт на предни и задни светлини RETECH

Headlight Restore Kit-комплект за ремонт на предни и задни светлини RETECH

КИТ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на поликарбонатно покритие, състоящо се от три компонента: лак, втвърдител и UV защита. Тези съставки възстановяват оригиналната поликарбонатна повърхност. Премахва жълтеникавите светлини, щети и драскотини от камъни. HRK се използва за ремонт на предните и задните светлини на коли, каравани, лодки светлини и т.н. HRK включва: HR 400 мл лак ,200 мл HR втвърдител ,HR 120 мл UV защита.

Купете комплект за възстановяване на фарове и стопове на най-добра цена. Headlight Restore Kit на RETECH може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: HRK
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 55.20 лв.
  • без ДДС: 55.20 лв.

Етикети: headlight, restore, kit-комплект, за, ремонт, на, предни, и, задни, светлини, retech, hrk, основни, покрития