Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Multifunctional Filler-полиестерен кит 2kg RETECH

Multifunctional Filler-полиестерен кит 2kg RETECH

Multifunctional Filler е кремообразен полиестерен кит, съдържащ алуминий, цинк и други частици за цялостно подобряване на адхезия към повърхността. Той се използва като универсална замазка. Идеално изпълва както хоризонтални, така и извити може да се шлайфа след 15-30 минути (в зависимост от условията на околната среда ) . най-добър живот при 20 ° C Лесен за работа, спестяване на време.Окончателният вид на ремонти с високо качество без пори.

Купете полиестерен кит на най-добра цена. Multifunctional Filler на RETECH може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: RMF
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 46.56 лв.
  • без ДДС: 46.56 лв.

Етикети: multifunctional, filler-полиестерен, кит, 2kg, retech, rmf, автокитове