Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Plastic Texture Coating-пластмасова структурна боя 400ml RETECH

Plastic Texture Coating-пластмасова структурна боя 400ml RETECH

Plastic Texture Coating гъвкава пластмасова боя за възстановяване на структурата на автом. пластмаси. Създава оригиналната структура на съвременните пластмаси използвани в автомобилопроизводството.Прикрива малките драскотини, има отлична непрозрачност и изсъхва бързо.Различни видове структури може да се постигне чрез вариране на въздух от дюзата от субстрата.

Купете спрей структурна боя за пластмаса на най-добра цена. Plastic Texture Coating на RETECH може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: PTC
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 27.00 лв.
  • без ДДС: 27.00 лв.

Етикети: plastic, texture, coating-пластмасова, структурна, боя, 400ml, retech, ptc, основни, покрития