Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Специален препарат за защита от гризачи Cable Protect 0.500ml MOTIP

Специален препарат за защита от гризачи Cable Protect 0.500ml MOTIP

Прозрачен спрей с отлична адхезия, за да се предотврати повреждането на кабелите и проводниците от гризачи. Гризачите ще избегнат обработените повърхности с оглед на уникалния защитен филм с лепкаво свойство. С оглед на иновативната формула, този препарат дори да се прилага върху части които са изложени на движение. Cable Protect осигурява трайно предпазване на инсталациите. MoTip Cable Protect е устойчив на времевите влияния и слабо киселинни основи.

Купете спрей препарат за защита от гризачи на най-добра цена. Cable Protect Spray на MOTIP може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Технически спрейове
МаркаMotip
Типспрей/аерозол
ВидПредпазва от гризачи
Обем, ml0.500
Размери12 см × 6,9 см × 2 см
Тегло0.500
ПроизходHolland

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: 055103
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 0.00 лв.
  • без ДДС: 0.00 лв.

Етикети: специален, препарат, за, защита, от, гризачи, cable, protect, 0.500ml, motip, 055103, защита, от, гризачи