Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Хидравлична преса 20t GEKO G02087

Хидравлична преса 20t GEKO G02087

Хидравлична преса за избиване/набиване 20 тона. Пресата се използва в гаражи и автосервизи за отстраняване и монтаж на зъбни колела, бутални болтове, огъване, изправяне на различни части. Благодарение на отворите в опорите е възможно да нагласите работната маса на височина. Моделът е оборудван с модерна хидравлична система, която значително намалява натоварването на оператора. Специално покритие предпазва повърхността на рамката от корозия през целия й експлоатационен срок.

Технически параметри:Доставя се с манометър, Бутална сила: 20 тона, Работен диапазон: 0-1070mm, Диаметър на буталото: 40 мм, Бутален ход 145 мм.
Тегло на пресата: около 91 кг.

Купете хидравлична преса на най-добра цена. Преса хидравлична на GEKO от серията G02087 можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: G02087
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 0.00 лв.
  • без ДДС: 0.00 лв.

Етикети: Хидравлична преса 20t GEKO G02087, G02087, Хидравлични преси