Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Ударни гайковерти

Ударни гайковерти

Акумулаторният инструмент ви позволява бързо да закрепяте части от всяка разновидност (основно на болтова връзка) и ефективно да развивате дори ръждясали и заклинили гайки и болтове, вследствие на корозия и изложени на атмосферни влияния болтови съединения. Такива инструменти са мобилни, затова се препоръчват не само за професионална употреба в строителството, но и в ежедневието - за ентусиасти на автомобили. С него, замяната на автомобилните колела вече не е проблем. Разширяването на функционалността е възможно чрез използване на аксесоари и принадлежности.

Устройство на акумулаторните ударни гайковерти

Дръжка, корпус, патрон и батерия - основните структурни елементи. Те могат да варират във форма, има разнообразие от ъглови приставки за работа в труднодостъпни места. Има разделение според принципа на работа. Най-ефективни в работата са ударните акумулаторни инструмнети. В тях ротационното движение се състои от поредица от мощни удари, които могат значително да увеличат въртящия момент.

Технически спецификации на акумулаторните ударни гайковерти

  • Максималният въртящ момент, като основен функционален индикатор, е представен в широк диапазон: от 100 до над 1000 Nm. Колкото по-висока е тази цифра, толкова по-големи могат да бъдат затегнати гайките и болтовете.
  • Ударните инструменти се характеризират с честотата на въздействията. Тази стойност е средно 3,000 удара / мин.
  • Характеристики на батерията на акумулатоните ударни гайковерти
  • Напрежението и капацитетът определят ефективността и продължителността на работа на инструмента с едно зареждане.

В допълнение, тези характеристики влияят върху теглото на инструмента: по-мощният означава по-тежък. В случай, че удобството е от по-голямо значение, трябва да се обърне внимание на леките акумулаторни гайковерти.

Показване:
Подреждане по:
Ударен гайковерт на батерия M7 DW-18502 Нов

Ударен гайковерт на батерия M7 DW-18502

Акумулаторен ударен гайковерт 1/2 захват, марка M7"MIGHTY SEVEN, модел DW-18502 Акумул..

669.00 лв. без ДДС: 669.00 лв.