Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Пневматичен гайковерт 1/2, 1356Nm, MIGHTY SEVEN NC-4236Q

Пневматичен гайковерт 1/2, 1356Nm, MIGHTY SEVEN NC-4236Q

Пневматичен ударен гайковерт MIGHTY SEVEN модел NC-4236Q със захват  1/ 2 квадрат и невероятните 1356 Nm.

 Представеният инструмент е с високо качество, отговаря на международните стандарти, отлична производителност и дълъг живот дори при тежки натоварвания.

 Пневматичния гайковерт на MIGHTY SEVEN модел NC-4236Q се използва в процеса на демонатаж и монтаж на гуми при коли или камиони.  Twin Hammer осигурява стабилност при работа както и се гарантира качеството на производствената стомана, устойчиви на корозия елементи. Наличието на седем остриета и пневматичния дизайн улесняват високата скорост на въртене. Възможността за настройка на мощността, включително обратното въртене, което позволява оптимизиране на работния процес.

 Ударното ротационно действие на гайковерта се използва за завъртане или развиване на крепежни елементи с размери на вложката от 8 mm до 46 mm. Използва се при работа с лекотоварни автомобили и товарни автомобили. Необходим помощник за монтаж на гуми, където е важно бързо да се свалят колелата и след това да се монтират, без да се отделя много време и усилия за това.

 Прилагането на пневматичния гайковерт в експлоатация не само спестява време и енергия, но също така значително подобрява издръжливостта на елементите на резбовите съединения, а оттам и на цялостното качество на механизма.

 Тялото на гайковерта е от здрава алуминиева сплав. Ергономичната дръжка на гайковерта, съчетана с отличен баланс, позволява да държите инструмента здраво в ръката си по време на работа.

 Високата точност на конструкцията на конструкцията и частите на удароустойчивата гайка гарантира поддържането на декларираните технически характеристики през целия експлоатационен срок.

 Пневматичния гайковерт е инструмент с директно действие, използван за работа с резбови връзки за монтиране и демонтиране на крепежни елементи и други съединения. Работи със сгъстен въздух и не изисква физическо усилие от страна на оператора, изработен от композитни материали и гумирана противоплъзгаща дръжка. Подходящ за всеки механик, Има много различни приложения, където има нужда от работа с резбовани елементи. Този пневматичен гайковерт е с квадрат на шпиндела от 1/2 ". Работи с широка гама от размери на шестостенни глави/вложки - както стандартни, така и удължени.Двойният ударен механизъм с двоен чук позволява работа с ръждясали и клеясали съединения. Инструментът е широко използван в автомобилните центрове, производствените работилници и ремонтните бази. Възможно е да се регулира подаването на сгъстен въздух към пистолета.

Купете пневматичен гайковерт на най-добра цена. Пневматичния пистолет на MIGHTY SEVEN модел NC-4236Q можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Пневматичен гайковерт
МоделNC4236Q
Захват на инструмента1/2''(12,7 мм)
Вид на квадратаКвадрат с фрикционен пръстен
Въздушно налягане, Psi/Bar6 bar
Консумация на въздух, Cfm/L-min155 L-min
Захват на бърза връзка1/4''F
Обороти на празен ход, RPM7500
Въртящ момент, ft-lb/Nm(271-949)Nm
Макс. въртящ момент, ft-lb/Nm1356 Nm
Тегло, lbs/kg2.60 kg
Обща дължина171 mm
МаркаMIGHTY SEVEN
ПроизходTaiwan
Гаранционен срок1 година за юридически лица 2 години за физически лица

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: NC4236Q
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 449.00 лв.
  • без ДДС: 449.00 лв.

Етикети: пневматичен, гайковерт, 1/2, 1356nm, mighty, seven, nc-4236q, nc4236q, пневматични, иснтрументи