Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Лебедка 2t с верига 2.5m GEKO G01091

Лебедка 2t с верига 2.5m GEKO G01091

Верижните лебедки са предназначени за полупрофесионална употреба, например в гаражи или работилници. Устройството работи без да е необходимо да се свързва към електрическата мрежа има верига и кука,  модулния механизъм е снабден с кука, която ви позволява да захванете сигурно устройството преди да е започнало натоварването, по време на повдигането ви осигурява безопасна експлоатация. Широчината на барабана е достатъчна за да преминава свободно веригата с диаметър от 6мм. Работната верига е направена от метал с диаметър 6 мм.

Купете ръчна верижна лебедка 2 тона и дължина на повода от 2.5 метра на най-добра цена. Лебедка с верига GEKO от серията G01091 можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: G01091
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 91.00 лв.
  • без ДДС: 91.00 лв.

Етикети: лебедка, 2t, с, верига, 2.5m, geko, g01091, g01091, ръчни, лебедки