Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Менгеме с наковалня 150мм, TOPTUL DJAC0106

Менгеме с наковалня 150мм, TOPTUL DJAC0106

Професионално менгеме с наковалня TOPTUL се използват за затягане на различни заготовки или предмети за по-нататъшна обработка ръчно или механично. Благодарение на устойчивия на износване материал, инструментът издържа високи натоварвания. 

Подложката се използва за задържане, фиксиране и фиксиране на различни части в правилната позиция по време на обработката (пробиване, шлайфане, рязане, огъване и т.н.). Подходящи за монтаж в работилници, различни цехове и ремонтни предприятия. Те имат три монтажни точки на работната маса. Оборудван е с въртящ се механизъм с удобна брава, както и с малка наковалня и сменяеми твърди челюсти с отвори. Диапазонът на разстоянието между челюстите на подема е 0 - 150 мм. Има захват за части с напречно сечение

Купете менгеме на най-добра цена. Менгеме с наковалня на Toptul от серията DJAC можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Менгеме
ТипВинтово
Ширина а плочата150 mm
Работен ход150 mm
Дълбочина76
Завъртане360°
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: DJAC0106
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 0.00 лв.
  • без ДДС: 0.00 лв.

Етикети: менгеме, с, наковалня, 150мм, toptul, djac0106, djac0106, менгемета