Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Стойки за подпиране

Стойки за подпиране

Автомобилни предпазни стойки за подпиране са необходими във всеки един автосервиз, за да се предотврати пропадане на превозното средство и да се защитят работниците по време на ремонтните работи. Предпазната стойка предотвратява движението на автомобила по наклонена равнина. Този раздел представя разнообразно оборудване за безопасност при авторемонтни гаражни работи.

В центровете за обслужване на автомобили(автосервизи), центровете за гуми и гаражите са разпространени следните видове предпазно оборудване:

Стопер за гуми – те са поставени под колелата на автомобила като не му позволяват да се движи дори при наклонена повърхност;

Предпазните стойки - помагат да се осигури работата под автомобила, когато няма възможност за използване на канал или подемник;

Колесни колички - позволяват да преместите автомобила в ограничено пространство за автосервизи предимно, където няма начин да използвате собствения ход на пътното превозно средство.

При избора на такива спомагателни средства трябва да се обърне внимание на:

Товароносимостта - подобно оборудване трябва да съответства на теглото на колата( по-добре е тя да е най-малко 70% от него). Благодарение на такъв запас можете да сте по-сигурни, че по време на работа, стойката под автомобила ще осигури надеждни условия на труд.

Минимална работна височина - при избора на стойка за под автомобил, това е важна характеристика. Тя трябва да съответства на разстоянието между автомобила и работната височина. Работната височина може да бъде малко по-висока от тази, тъй като устройството се използва изключително и предимно за коли, повдигнати над земята с помощта на крик.

Максималната работна височина - този показател също е важен, от своя страна, за автомобили с висок просвет. За тях си струва да изберете модели с максимална работна височина 400 мм.

Показване:
Подреждане по:

Стойки за автомобил 2 броя, 2t GEKO G02159

Подсилена стойка за обезопасяване на автомобили 2бр. 2 тона. Подпомага и прави процеса на подмя..

48.00 лв. без ДДС: 48.00 лв.