Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Стойки за автомобил 2 броя, 2t GEKO G02159

Стойки за автомобил 2 броя, 2t GEKO G02159

Подсилена стойка за обезопасяване на автомобили 2бр. 2 тона. Подпомага и прави процеса на подмяната на колелото или друга операция по поддръжката на автомобила по-безопасна. Моделът е спомагателен инструмент за фиксиране на шасито на колата на височина от 285 мм до 425 мм. Лесното регулиране на височината на платформата ви позволява да използвате устройството в различни положения. Поставката е здрава и издръжлива.

Купете стойки за автомобил на най-добра цена. Упорни/обезопасителни стойки за автомобили на GEKO от серията G02159 можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Стойки за автомобил
МаркаGEKO
МоделG02159
Товароподемност, t2 t
Минимална височина285 mm
Максимална височина425 mm
Материал на корпусаМетал
Тегло6 kg
ПроизходПолша
Гаранционен срок-

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: G02159
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 48.00 лв.
  • без ДДС: 48.00 лв.

Етикети: Стойки за автомобил 2 броя, 2t GEKO G02159, G02159, Стойки за подпиране