Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Помпа за гресиране с педал 3l, GEKO G01139

Помпа за гресиране с педал 3l, GEKO G01139

Помпа за грес 3 литра подходяща за тежки приложения. Устройството е снабдено с пружинна мембрана и механизъм от чугунена помпа, който гарантира ефективността на изпомпване на смазочните течности, дори и с най-високия вискозитет. Резервоарът за смазочни течности има високо ниво на безопасност, тъй като е изцяло изработен от стомана.

Обем: 3L, Налягане: 25 Mpa, Дължина на маркуча: 4 м, Размери: 480 x 300 x 150 мм

Купете помпа за гресиране на най-добра цена. Гресьорка помпа 3 литра на GEKO от серията G01139 можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: G01139
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 105.00 лв.
  • без ДДС: 105.00 лв.

Етикети: помпа, за, гресиране, с, педал, 3l, geko, g01139, g01139, уреди, за, гресиране