Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Пистолет за горещ въздух Bosch GHG 660 LCD

Пистолет за горещ въздух Bosch GHG 660 LCD

Пистолет за горещ въздух на Bosch модел GHG 660 LCD е много подходяща за работа изискваща нагряване.

Пистолетът за горещ въздух с максимален комфорт при обслужване има редица предимства, той има 4 главни приложения които може да се запаметят постоянно, така че въздухът и температурата веднага да са правилно настроени за работа. Регулиране на въздуха и температурата с точност до десети за прецизна работа, индикация чрез светодиоден дисплей. Автоматично изключване на нагряването и охлаждането при прегряване за голяма експлоатационна продължителност.

Също така има студена степен за охлаждане на нагревателните спирали в рамките на прибл. 1 минута, демонтируем за почистване филтър за груби замърсявания, ергономичен дизайн и ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие.

Купете пистолет за горещ въздух Bosch на най-добра цена. Пистолет за горещ въздух GHG 660 LCD на Bosch може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на Bosch професионална техника.

На нашия сайт има богата гама електроинструменти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Пистолети за горещ въздух
Номинална консумирана мощност2.300 W
Тегло1,0 kg
Дължина255 mm
Височина255 mm
Работна температура50 – 660 °C
Дебит250 – 500 l/min
Безстепенно регулиране на температуратаДа
Регулиране, дебитбезстепенно
ПроизводителBOSCH
Гаранционен срок36 месеца след регистрация в интернет

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: GHG 660 LCD
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 359.00 лв.
  • без ДДС: 359.00 лв.

Етикети: пистолет, за, горещ, въздух, bosch, ghg, 660, lcd, ghg, 660, lcd, виброшлайф