Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Полирмашина Bosch GPO 14 CE

Полирмашина Bosch GPO 14 CE

Полираща машина на Bosch модел GPO 14 CE е много подходяща за работа при полиране на повърхности.

С тази полирмашина може да постигнете блестящи резултати и постигане на търсения ефект. Машината има и редица предимства с кито ползвателя разполага, ергономична ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие, компактен инструмент с тегло само 2,5 kg – за удобна работа, мощен 1 400 W мотор с плавен пуск за обработване на големи повърхности почти без умора.

Полиращата машина има 6-степенен избор на обороти за обработване на най-различни материали, покрит с пластмаса корпус на редуктора с подобрена изолация, специално разработени входни отвори за въздух за оптимално охлаждане на мотора за голяма експлоатационна продължителност, D-ръкохватка за лесно напасване на ръкохватката при различни работни положения, Tricontrol защитен превключвател за контролирано включване на машината, Изключващи се въгленови четки за добра защита на мотора.

Купете полирмашина Bosch на най-добра цена. полираща машина GPO 14 CE на Bosch може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на Bosch професионална техника.

На нашия сайт има богата гама електроинструменти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Полиращи машини
Номинална консумирана мощност1.400 W
Обороти на празен ход750 – 3.000 min-1
Отдавана мощност800 W
Резба на шпинделаM 14
Гумен диск за шлайфане, Ø180 mm
Чашковидна четка, Ø100 mm
Гъба за полиране, Ø160 mm
Чашковиден шлифовъчен диск, Ø180 mm
Тегло2,5 kg
D-ръкохваткаДа
ПроизводителBOSCH
Гаранционен срок36 месеца след регистрация в интернет

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: GPO 14 CE
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 459.00 лв.
  • без ДДС: 459.00 лв.

Етикети: полирмашина, bosch, gpo, 14, ce, gpo, 14, ce, виброшлайф