Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Прав шлайф

Прав шлайф

 Специфичната работа по шлайфането на трудностъпни места, заглаждането на сферични отвори, обработката на малки детайли и други се прави с:

Многофункционални електрически прави шлифовъчни машини(прав шлайф), използвани за извършване на малки по обхват дейности, което изисква максимална прецизност и точност. Те са компактни машини с широк спектър от приложения. С този инструмент в ръка може да се шлайфа, полира, престъргва, почиства, както нарязани така и пробити различни заготовки на приложни проекти и обемни рекламни детайли.

 Благодарение на патронника, много удобно е да се закрепват работни инструменти както за рязане, шлифоване, полиращи дискове, четки, шлифовъчни камъни, свредла, фрези и други. Използването на различни накрайници може да бъде за обработка на метал, керамика, стъкло, дърво и пластмаса.

Има няколко вида оборудване от типа на правите шлифовъчни машини с различно предназначение.

За почистване и полиране на стомана, месинг, благородни метали, използвани за гравиране на метал. Също така може да се използва за извършване на декоративни мотиви и надписи. Този инструмент може да се използва за миниатюрни произведения с керамика, камък и стъкло.

 Чрез използване на различни накрайници, е възможно да се изрязват тънки видове шперплат, малки фигурки, извършване на декорация на мебели и т.н.. Също така, този инструмент може да бъде чудесен подарък за всеки който се занимава с обработка на дървени плоскости.

Правилния избор на такъв вид прави шлифовъчни машини зависи от няколко параметъра.

Основният параметър при избор на права шлифовъчна машина са максималният брой на оборотите. Инструменти с ниска скорост на въртене (20 000 об / мин.), Подходящи за извършване на работа върху дърво и пластмаса, с по-високи обороти (до 35 000 об / мин.) Могат да се използват за различни видове метали и някои видове камъни. Повечето съвременни електрически прави шлифовъчни машини за дърво и метал имат регулируема скорост на въртене, която позволява работа с различна по твърдост материали.

Показване:
Подреждане по:

Прав шлайф Bosch GGS 28 C

Права шлифовъчна машина на Bosch модел GGS 28 C е много подходяща за работа при шлифоване на тр..

459.00 лв. без ДДС: 459.00 лв.