Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Прав шлайф Bosch GGS 28 C

Прав шлайф Bosch GGS 28 C

Права шлифовъчна машина на Bosch модел GGS 28 C е много подходяща за работа при шлифоване на трудно достъпни места.

Универсалната машина за всякакви работи изискващи шлифоване. Съчетава в себе си редица редимства:компактна, ергономична форма за универсално шлифоване, мощен 600 W мотор с плавен пуск за бързи резултати от работата. KickBack Control: разпознава блокиране на инструмента и го изключва веднага.

Като консумативи за обслужване има ниски разходи за сервизно обслужване чрез значително подобрени въгленови четки. Constant-Electronic за постоянни обороти и при голямо натоварване е от изключително значение. Нова захващаща система за фиксиране на шлифовъчните щифтове без хлабина за прецизна работа. Изключващи се въгленови четки за добра защита на мотора предпазва инструмента от по-големи проблеми. Двойно уплътнен сачмен лагер за голяма експлоатационна продължителност чрез ограничаване на проникването на прах. Сачмени лагери с гумени легла за по-малка чувствителност към вибрации при небалансирани консумативи. Директно охлаждане за голяма издръжливост на претоварване и експлоатационна продължителност. Стационарно използваеми чрез щуцер с 43 mm захват. Всичко това събрано в един универсален помощник в шлифоването.

Купете правшлайф Bosch на най-добра цена. Права шлифовъчна машина GGS 28 C на Bosch може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на Bosch професионална техника.

На нашия сайт има богата гама електроинструменти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Прави шлифовъчни машини
Обороти на празен ход30.000 min-1
Захват на инструментаЗахващащи цанги до 8 mm Ø
Номинална консумирана мощност600 W
Отдавана мощност350 W
Ø на шпинделна шийка43 mm
Тегло1,4 kg
макс. Ø на захващащата цанга8 mm
ПроизводителBOSCH
макс. Ø на шлифовъчното тяло50 mm
Гаранционен срок36 месеца след регистрация в интернет

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: GGS 28 C
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 459.00 лв.
  • без ДДС: 459.00 лв.

Етикети: прав, шлайф, bosch, ggs, 28, c, ggs, 28, c, прав, шлайф