Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Шмиргел Bosch GBG 35-15

Шмиргел Bosch GBG 35-15

Шмиргел на Bosch модел GBG 35-15 е много добър помощник при обработка на всякакви метални части.Мощният и масивен инструмент за най-трудни приложения.

Моделът е с мощен асинхронен мотор за различни работни условия и използвания. Също така е компактен, отлят под налягане корпус с капсуловани сачмени лагери за предпазване на мотора от прах. Има здрава и масивна основа за дълготрайност и стабилни работни условия.

Bosch модел GBG 35-15 е с големи и лесно регулиращи се искрозащитни стъкла за безопасна и точна работа. Здрави регулиращи се опори за детайла за точна работа. Гумени пети за сигурно положение със слаби вибрации. Защитен срещу прах превключвател за вкл./изкл. за предотвратяване на проникване на прах в превключвателя за осигуряване на голяма експлоатационна продължителност. Лесна смяна на шлайф диска за ефективна и лесна работа.

Купете шмиргел Bosch на най-добра цена. Шмиргелът GBG 35-15 на Bosch може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на Bosch професионална техника.

На нашия сайт има богата гама електроинструменти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Шмиргели
Ø на шлифовъчния диск150 mm
Широчина на шлифовъчните дискове20 mm
Отвор на шлифовъчните дискове20 mm
Зърнестост24 60
Номинална консумирана мощност350 W
Номинални обороти3.000 min-1
Тегло10,0 kg

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: GBG 35-15
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 349.00 лв.
  • без ДДС: 349.00 лв.

Етикети: шмиргел, bosch, gbg, 35-15, gbg, 35-15, саблен, трион