Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Електрически монофазен двигател BAMAX 2.2 Kw

Електрически монофазен двигател BAMAX 2.2 Kw

Електрическият монофазен мотор на BAMAX модел BX3M90, 2.2kW е подходящ за различни професионални направления на работа като: строителство, промишленост, инженеринг, енергетика и много други. Устройството е лесно за работа, надеждно и с непретенциозна поддръжка който е монофазен асинхронен двигател оборудван с късо съединен ротор. Асинхронният монофазен мотор работи в мрежа с променлив ток от 220 V.

Електродвигателя на 220 V се състои от два кондензаторa: пусков (осъществява стартирането на електродвигателя) и работен (поддържа постоянна работа на монофазния двигател при неравномерно натоварване).

Купете електрически двигател на най-добра цена. Електрически мотор BAMAX можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: BX3M90
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 385.00 лв.
  • без ДДС: 385.00 лв.

Етикети: Електрически монофазен двигател BAMAX 2.2 Kw, BX3M90, Електродвигатели