Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Бутален компресор GGA 560, 200l, 476l/min, трифазен

Бутален компресор GGA 560, 200l, 476l/min, трифазен

Компресорът GGA 560 се използва широко в строителството, промишлеността и автомобилното обслужване. Ресивър/бутилка с капацитет 200 литра. Компресорът служи за впръскване на сгъстен въздух в различни пневматични инструменти. Цилиндърът е изработен от висококачествен чугун, който удължава експлоатационния му живот. Дръжката е със специална форма която позволява удобно маневриране около работната зона.

Буталния компресор се състои от ресивер(бутилка) с различна вместимост,компресорна глава състояща се от цилиндър,бутало и задвижващо колело които взависимост от параметрите си са с различна големина както и електрически двигател с различнамощност и размери.

Принципа на работа на буталните компесори е следния:при пускане на електрическия двигател посредством ремъчна предавка завърта задвижващото колело на компресорната глава което отсвоя страна задвижва буталото в цилиндъра.Чрез движението на буталото в цилиндъра се осъществява работния процес който включва засмукване на въздух извън камерата на компресия чрез отваряне на всмукателния клапан при ниско налягане и предаването му посредством отваряне на изпускателния клапан под високо налягане който отвежда въздуха към ресивера.

С буталните компресори могат да да работят голяма гама инструменти това ги прави много универсални и предпочитани за всякакъв вид работа.

Купете пневматичен компресор на най-добра цена. Пневматичен компресор на GGA-Italy можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата предлага голяма гама на марката.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

 

Бутални компресори
МоделGGA 560
Обем на ресивера200 литра
Номинално напрежение400 V ~
Монофазен-
ТрифазенДа
ДВГ-
Мощност на ел.двигател (kW)3,0
Мощност на ел.двигател (HP)4
Дебит бъздух на вход (l/min)476
Дебит бъздух на вход (cfm)16.8
Макс. налягане (bar)10
Макс. налягане (psi)145
Брой цилиндри2
Брой бутала1
Обороти (rpm)1450
Ниво на шума (dB-A)78
Размери54x140x98
Тегло110 кг.
ПроизводителGGA air compressor, Italy
Гаранционен срок1 година за юридически лица 2 години за физически лица

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: GGA 560
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 1 498.00 лв.
  • без ДДС: 1 498.00 лв.

Етикети: бутален, компресор, gga, 560, 200l, 476l/min, трифазен, gga, 560, професионални, компресори