Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Масло за пневмoгрупи и инструменти GAV SPRINTER ADVP 22

Масло за пневмoгрупи и инструменти GAV SPRINTER ADVP 22

Специално масло за пневматични групи ипневматични инструменти, което е течност специално разработено масло. При работа на компресора по време на процеса на производство на сгъстен въздух и отвеждането му към различните видове пневматични инструменти да осигурява омасляване и смазване на движещите се части на инструмента.

Купете масло за пневмогрупа и инструменти на най-добра цена. Пневматичното масло SPRINTER ADVP 22 на GAV-Italy можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата предлага голяма гама на марката.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: SPRINTER ADVP 22
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 21.45 лв.
  • без ДДС: 21.45 лв.

Етикети: масло, за, пневмoгрупи, и, инструменти, gav, sprinter, advp, 22, sprinter, advp, 22, аксесоари