Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Пресостат монофазен, едностепенен GAV PRM 1

Пресостат монофазен, едностепенен GAV PRM 1

Едностепенният пресостат GAV модел RPM 1 се използва за автоматично поддържане на налягането в пневматичната системата в диапазона 6-12 бара. Оборудван с един вход/изход с 1/4 "вътрешна резба. Позволява да настроите правилния диапазон на работно налягане за компресора с регулиращ болт. Лесна и надеждна употреба.

Присъеднителни размери: 1/4', Максимално налягане: 12 bar, Максимален работен ток: 20 А, Честота на захранващото напрежение: 50/60 Hz
Производител - GAV - Italia

Купете монофазен пресостат за компресор на най-добра цена. Пресостатът на GAV модел PRM 1 можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: PRM 1
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 39.20 лв.
  • без ДДС: 39.20 лв.

Етикети: пресостат, монофазен, едностепенен, gav, prm, 1, prm, 1