Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Почистваща техника

Почистваща техника

За професионално почистване на помещенията на търговски центрове, ресторанти, хотели, магазини, производствeни цехове, автосервизи и други се използва специално почистващо оборудване. Това са напълно автоматизирани устройства, предназначени за почистване на малки и големи площи/отпадъци, цялостно измиване на подове и почистване на стъкла.

Като правило професионалното почистващо оборудване се използва от почистващи фирми, извършващи почистващи услуги, а също така е подходящо и за бързо почистване и у дома.

Асортимента обхваща различни по вид продукти:

Акумулаторни -  които са предназначени за почистване на различни повърхности, като например килими, плочки или трудно достъпни места. Такова почистващо оборудване работи на батерия, така че при почистване не разчитайте на кабела.

Метачни машини за почистване - използват се за чистене на промишлени помещения, например складове и прилежащи площи. Оборудвани със специална четка - събира боклука в контейра за сметосъбиране, който се намира в долната част на уреда. Тази машина значително намалява времето за почистване на големи площи.

Подопочистващи машини - предназначени за полиране и мокро почистване на помещения и зали в ресторанти, столове за хранене, хотели, магазини, както и стълби и ескалатори. Имат четки, които се въртят при обороти до 1400 об / мин. В нашите категории има модели със седалка или платформа за оператора които значително улесняват работния процес на оператора.

Чистачки за стъкло - използвани за почистване на гладки повърхности, като прозорци или огледала. Това оборудване за почистване се състои от дюза с четки, 100 ml резервоар за събиране на вода и смукателна глава. Комплектът включва зарядно устройство, батерия, дюзи и бутилка за препарат.

Парочистачки - оборудване за почистване на различни повърхности на силно замърсени повърхности,  мазнини упорити замърсявания и т.н. В зависимост от модела на резервоара може да се запълни с вода от 0,5 до 2,7 литра .. Някои от тях имат допълнителен сменяем резервоар  0.95 литра, за да се избегне загубата на време при смяна на течността в отделения за целта контейнер.

Прахосмукачки - днес, за висококачествено почистване на помещения в промишлени предприятия, в строителството и в други области, все по-често се използват строителни и промишлени прахосмукачки за различни цели. Те са предназначени за елиминиране на замърсителите при работа с ръчни циркуляри, канални фрези,шлайфащи машини, те са подходящи и за изсмукване на течности. Индустриалните се характеризират с висока мощност и производителност, както и издръжливост. Тяхната употреба е свързана с непрекъснат режим на работа в най-трудните условия. Също така с висока мощност са прахосмукачките за автомобили.

Водоструйки – това са машини за миене под налягане като се определят от следните основни фактори:консумация на вода, л / час; работно налягане, бар; изходяща температура на водата; геометрията на струята. Те също така са разделени на мобилни и стационарни шайби.

Ако решите да закупите машина за миене под високо налягане, трябва да имате предвид, че ефективността на нейното използване се подобрява с помощта на различни аксесоари и специални препарати. Има допълнителни принадлежности, които позволяват прилагането на пенообразуватели, почистване на твърди хоризонтални повърхности, измиване на канализационни тръби, мокро(пясъкоструене) на повърхности с апарат за високо налягане.

Показване:
Подреждане по:

Смукачка за сухо/мокро почистване KARCHER NT 35/1 AP, 1-184-505-0

Прахосмукачка Karcher модел NT 35/1 Ap EU със артикулен момер 1.184-505.0 е полезна за почиства..

683.00 лв. без ДДС: 683.00 лв.