Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Гащеризон работен LRBT

Гащеризон работен LRBT

Гащеризон за автомобилни механици. Изработен от висококачествен материал който е лесен за почистване и има висока якост. Гащеризоните са с ластични маншети на ръкавите и на крачолите. Благодарение на ципа, удължаващ долната част на панталоните е лесно да се обличат и свалят. Скритото закопчаване и подсилените колене правят модела много предпочитан от автомонтьорите. Също така като предимство пред конкурентите си може да отбележим и удобно разположените джобове.

Купете работен цял гащеризон на най-добра цена. Гащеризон за механици може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: 1155-KOVV
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 0.00 лв.
  • без ДДС: 0.00 лв.

Етикети: Гащеризон работен LRBT, 1155-KOVV, Работни дрехи