Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Панталон работен ORTEOTRO

Панталон работен ORTEOTRO

Работен панталон  който се използват като работно предпазно облекло. Отличителна черта на този модел е перфектната кройка, благодарение на който панталоните се простират добре, което увеличава удобството по време на работа, особено при интензивни движения. За носене на необходимите инструменти и дреболии са предвидени за джобове. За използване с различни видове обувки, долната част на панталоните има подходящи крачоли.

Купете работен панталон на най-добра цена. Панталон работен за механици може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: 1143-KAVV
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 0.00 лв.
  • без ДДС: 0.00 лв.

Етикети: панталон, работен, orteotro, 1143-kavv, работни, дрехи