Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Яке работно OROTA

Яке работно OROTA

Работно яке за механици. То е изработена от силна смесена тъкан 60% памук/ 40% полиестер, 280 гр/м². Подсилено в лакътя и с двойни шевове увеличават здравината и издръжливостта на продукта. Благодарение на елементите отразяващи светлината се осигурява безопасност по време на работа на тъмно. Работното яке е оборудвано с многофункционални джобове за съхранение на компактни ръчни инструменти и телефон.

Купете работено яке на най-добра цена. Яке работно за механици може да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: 1143-BLVV
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 0.00 лв.
  • без ДДС: 0.00 лв.

Етикети: яке, работно, orota, 1143-blvv, работни, дрехи