Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Магнитна поставка 240x140x42мм TOPTUL

Магнитна поставка 240x140x42мм TOPTUL

Магнитнитна поставка 240x140х42мм продълговата чинийка се използва за лесно съхранение на болтове,гайки,шайби и други скрепителни елементи без риск от загуба и неудобното им държане в ръка. Продуктът може да се инсталира дори и на тавана. Мощният, гумиран дисков магнит лесно се задържа на метални предмети. Поставката е направена от здрава неръждаема стомана - не се влияе от влажност и механично въздействие.

Купете магнитна поставка на най-добра цена. Магнитна поставка на Toptul от серията JJAF можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: JJAF2414
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 20.50 лв.
  • без ДДС: 20.50 лв.

Етикети: магнитна, поставка, 240x140x42мм, toptul, jjaf2414, аксесоари