Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Огледало телескопично 283x420мм TOPTUL

Огледало телескопично 283x420мм TOPTUL

Телескопично огледало 283х420мм с кръгла форма което се използва за наблюдение на болтове,гайки,шайби и други скрепителни елементи труднодостъпни места нямащи пряка видимост. Продуктът може да се удължи посредством телескопична дръжка. Направена от здрава неръждаема стомана - не се влияе от влажност и механично въздействие.

Купете огледало с телескопична дръжка на най-добра цена. Телескопично огледало на Toptul от серията JJAМ можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: JJAM0414
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 9.60 лв.
  • без ДДС: 9.60 лв.

Етикети: огледало, телескопично, 283x420мм, toptul, jjam0414, аксесоари