Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Накрайник за винтове 1/4, 10мм Toptul BEAA0810

Накрайник за винтове 1/4, 10мм Toptul BEAA0810

Накрайник за винтове със захват  1 / 4 квадрат.

Основното разнообразие от работни приспособления на монтажните инструменти е вида на накрайниците за винтове. Видовете накрайници са разделени според геометрията на работния профил, по дължина и по предназначение. Тези инструменти осигуряват най-добрите условия за прилагане на трудовото усилие в сравнение с други видове инструменти за работа с външни работни профили. Накрайниците осигуряват по-голяма стабилност при позициониране на главата върху скрепителните елементи. Позволява особено високо натоварване върху крепежния елемент.. 

Купете накрайници за винтове на най-добра цена. Накрайник за винтове на Toptul от серията BEAA можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Битове
Размер на бита10mm
Захват1/4
Дължина65mm
Вид на битаЗа винтове
ТипНакрайник
МатериалChrome Vanadium Steel
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: BEAA0810
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 4.90 лв.
  • без ДДС: 4.90 лв.

Етикети: накрайник, за, винтове, 1/4, 10мм, toptul, beaa0810, beaa0810, накрайник, за, винтове, 1/4