Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Клещи за кримпване, неизолирани кабелни обувки TOPTUL DKBB2307

Клещи за кримпване, неизолирани кабелни обувки TOPTUL DKBB2307

Професионални клещи за кримпване на неизолирани кабелни обувки и съединители на многожични електрически кабели. Основната им цел е: кримпване / нагъване на неизолирани кабелни обувки и ръкави. Диапазонът на напречното сечение на проводника е 5.5 - 8 - 14 - 22 - 38 мм. кв. Профил на кримпване е: клиновиден.

Кримпване (притискане) на кабелна втулка се използва като алтернативен метод за създаване и създаване на монолитна контакт-връзка и да се избегне увреждане на отделните проводници, да се създаде контакт съвместно конектор. Този метод позволява да се избегне традиционната процедура на запояване на спираловидната жица преди монтирането на контактната връзка.

Професионалния инструмент: Снабден е с механизъм за регулиране на натягащата сила, механизмът Ratchet, който гарантира високо качество на кримпване. Дължина на инструмента: 380 мм.


Купете кримпващи клещи за притискане на неизолирани кабелни обувки на най-добра цена. Кримпващите клещи на Toptul от серията DКBB можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: DKBB2315
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 113.35 лв.
  • без ДДС: 113.35 лв.

Етикети: клещи, за, кримпване, неизолирани, кабелни, обувки, toptul, dkbb2307, dkbb2307, клещи, кримпващи