Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Клещи водопроводни 250мм TOPTUL

Клещи водопроводни 250мм TOPTUL

Клещите са инструмент които попадат в арсенала на всеки майстор. Те са необходими в работата на всеки електротехник, механик, монтажник и всеки друг специалист. Тези видове ръчни инструменти служат за задържане на малки предмети и части - това е основната им цел.
Комбинираните клещи са многофункционален инструмент. Работната част има няколко жлеба за части от различни форми. Можете да хванете плоски и цилиндрични елементи, подходящи за захващане на тел. Най-доброто задържане има назъбена област. 

От своя страна клещите са специални устройства които имат тесен фокус. Работната част няма ниши, повърхността им е гладка с малки зъби. С този инструмент можете да хващате, огъвате и завъртате кабели, жици и малките метални елементи. Съществуват така наречените многофункционални клещи, които имат няколко зони за захващане. Челюстите могат да бъдат удължени или къси.

Има редица предимства които правят инструмента професионален. Позволява да работите в трудно достъпни места, за нестандартен инструмент се използва също. Изработен от хром-молибденова стомана, което осигурява висока устойчивост и износване по време на работа.

Те се използват като инструменти в автосервизи, за ремонт на автомобили, за работа в шлосерски цехове, за ремонт на двигатели и за монтаж на автомобилни компоненти.

Купете клещи водопроводни на най-добра цена. Водопроводни клещи Toptul от серията DDBA можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Клещи
ВидВодопроводни
Размер250mm
Капацитет на рязане/твърди телове-
Капацитет на рязане/средно твърди телове-
Макс. капацитет42mm
Покритие VDE/1000VНе
Материал на дръжкатаДвукомпонентна
Материал Chrome Molybdenum Steel Material
МаркаTOPTUL
СтандартDIN ISO 8976
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: DDBA2210
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 25.85 лв.
  • без ДДС: 25.85 лв.

Етикети: клещи, водопроводни, 250мм, toptul, ddba2210, клещи, диагонални, резачки