Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Гаечен ключ едностранен усилен 24мм, TOPTUL

Гаечен ключ едностранен усилен 24мм, TOPTUL

Уилен едностранен гаечен ключ 24мм.

Професионален ръчен инструмент ударен гаечен ключ тип звезда изработен от висококачествен материал(Хром-молибденова стомана). Изключително голямо усилие на натиск, което е пъти по-високо от стандарта ANSI & DIN. Като професионален инструмент съчетава в себе си качества като максимална издръжливост и устойчивост на корозия като покритието е матиран хром.

Усилените едностранни ключове намират приложение при работа за развиване и завинтване на гайки, болтове и други части на резбови съединения при извършване на особено тежки монтажни и монтажни работи както и корозирали резбови съединения. Той е предназначен за високи натоварвания при удар. Намират широко приложение във всеки автосервиз,работилница и монтажни бригади.

Купете дностранен усилен гаечен ключ на най-добра цена. Усилените едностранни ключове на Toptul от серията AAAT можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Ключове
ВидГаечен едностранен
Тресчотен, брой зъбиНе
Инчов/МетриченМетричен
Размер24мм
Обща дължина197мм
Ъгъл на главата-
Движение на главатаНе
МатериалChrome-Molybdenum Alloy Steel
ПокритиеЧерно-фосфатирани
СтандартANSI & DIN standard

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: AAAT2424
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 13.20 лв.
  • без ДДС: 13.20 лв.

Етикети: гаечен, ключ, едностранен, усилен, 24мм, toptul, aaat2424, гаечен, ключ, едностранен