Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Ключ прорязан 10x11мм TOPTUL - 6pt.

Ключ прорязан 10x11мм TOPTUL - 6pt.

TOPTUL  Flare Nut Wrench - METRIC (Satin Chrome Finished)

Професионален ръчен инструмент изработен от висококачествен материал(Хром-ванадиева стомана). Изключително голямо усилие на натиск, което е по-високо от стандарта ANSI & DIN. Като професионален инструмент съчетава в себе си качества като максимална издръжливост и устойчивост на корозия като покритието е матиран хром.

Прорязан кръгъл ключ, приличащ на ключ лула, е по-подходящия инструмент от гаечния ключ. Дизайнът на прорязания ключ (отворен пръстеновиден ключ), по време на работа не покрива гайката от всяка страна, което  не позволява разпределянето на натиска върху цялата повърхност на болта или гайката, не се препоръчва да големи усилия на натиск. В повечето случаи прорязаните ключове са направени с два полупръстена с различни размери. Такава конструкция позволява да се намалите броя на инструментите в комплекта. Главата на тези ключове е под ъгъл от 15° спрямо надлъжната ос на инструмента, което осугурява по-голям работен диапазон при работа на трудно достъпни места. Намират широко приложение във всеки автосервиз,гараж,работилница и монтажни бригади.

Купете прорязани ключове на най-добра цена. Ключове лули Toptul от серията AEЕА можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Ключове
ВидПрорязан
Тресчотен, брой зъбиНе
Инчов/МетриченМетричен
Размер10x11mm
Обща дължина150mm
Ъгъл на главата15°
Движение на главатаНе
МатериалChrome Vanadium Steel Material
ПокритиеМатиран-хром
СтандартANSI & DIN standard

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: АЕЕА1011
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 6.41 лв.
  • без ДДС: 6.41 лв.

Етикети: ключ, прорязан, 10x11мм, toptul, -, 6pt., аееа0809, ключ, срязан