Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Ударен ключ звезда 80мм, TOPTUL

Ударен ключ звезда 80мм, TOPTUL

Ударен ключ звезда 80мм.

Професионален ръчен инструмент ударен гаечен ключ тип звезда изработен от висококачествен материал(Хром-молибденова стомана). Изключително голямо усилие на натиск, което е пъти по-високо от стандарта ANSI & DIN. Като професионален инструмент съчетава в себе си качества като максимална издръжливост и устойчивост на корозия като покритието е матиран хром.

Ударните едностранни ключове намират приложение при работа за развиване и завинтване на гайки, болтове и други части на резбови съединения при извършване на особено тежки монтажни и монтажни работи както и корозирали резбови съединения. Той е предназначен за натоварване при удар. Намират широко приложение във всеки автосервиз,работилница и монтажни бригади.

Купете ударен ключ тип звезда на най-добра цена. Ударните ключове тип звезда на Toptul от серията AAAR можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Ключове
ВидЗвезда едностранен
Тресчотен, брой зъбиНе
Инчов/МетриченМетричен
Размер80мм
Обща дължина365мм
Ъгъл на главата-
Движение на главатаНе
МатериалChrome-Molybdenum Alloy Steel
ПокритиеЧерно-фосфатирани
СтандартANSI & DIN standard

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: AAAR8080
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 219.98 лв.
  • без ДДС: 219.98 лв.

Етикети: ударен, ключ, звезда, 80мм, toptul, aaar8080, ключ, звезда, едностранен, ударен