Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Ключ звезда E-Torx E10xE12 TOPTUL

Ключ звезда E-Torx E10xE12 TOPTUL

TOPTUL Star Wrench (Satin Chrome Finished)

Професионален ръчен инструмент изработен от висококачествен материал(Хром-ванадиева стомана). Изключително голямо усилие на натиск, което е по-високо от стандарта ANSI & DIN. Като професионален инструмент съчетава в себе си качества като максимална издръжливост и устойчивост на корозия като покритието е матиран хром.

Кръгъл ключ, наричан още ключ лула,звезда,e-torx, е по-подходящия инструмент от гаечния ключ. Дизайнът на ключ лула(пръстеновидния ключ), по време на работа напълно покрива гайката, което позволява разпределянето на натиска върху цялата повърхност на болта или гайката, чиито ъгли се запазват в оригиналната си форма. Друго предимство на ключ лула е по-малкият размер на главата от другите видове ключове, което прави възможно използването на инструмента в труднодостъпни места и тесни пространства.
В повечето случаи ключовете лула са направени с два пръстена с различни размери. Такава конструкция позволява да се намалите броя на инструментите в комплекта. Главата на тези ключове лула е права(плоска) спрямо надлъжната ос на инструмента, което осугурява по-голям работен диапазон при работа на трудно достъпни места. Намират широко приложение във всеки автосервиз,гараж,работилница и монтажни бригади.

Купете ключове лула, звезда, e-torx на най-добра цена. Ключове звезда Toptul от серията AAEE можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Ключове
ВидE-TORX
Тресчотен, брой зъбиНе
Инчов/МетриченМетричен
РазмерE10xE12
Обща дължина142mm
Ъгъл на главатаПрава
Движение на главатаНе
МатериалChrome Vanadium Steel Material
ПокритиеМатиран-хром
СтандартANSI & DIN standard

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: AAEE1012
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 8.70 лв.
  • без ДДС: 8.70 лв.

Етикети: ключ, звезда, e-torx, e10xe12, toptul, aaee1012, ключ, звезда, плосък, torx, e