Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Нитачка лостова 3.2,4.0,4.8,6.4мм TOPTUL JBAB3264

Нитачка лостова 3.2,4.0,4.8,6.4мм TOPTUL JBAB3264

Нитачка TOPTUL, работи с нитове 3.2,4.0,4.8, 6.4 мм и има обща дължина 450 мм. Нитовете могат да бъдат алуминиеви,стоаманени и иноксови.

Нитачката е предназначена за свързване на две или повече части, основно метални листове. Използва се за съединяване, пробиване на отвор и прокарване на металния нит през него, посредством механично движение осъществявано чрез дръжките основната цхаст на нита бива издърпвана от шапчестата част, пресовайки нита и уплътнявайки свръзката на листовия материал, финалната част е откусването на основната част от нита. Основното тяло е направено от хром молибденова стомана, устойчива на тежки натоварвания. 

Купете лостова нитачка на най-добра цена. Нитачка лостова на Toptul можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: JBAB3264
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 80.45 лв.
  • без ДДС: 80.45 лв.

Етикети: нитачка, лостова, 3.2, 4.0, 4.8, 6.4мм, toptul, jbab3264, jbab3264, нитачки