Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Ножица за арматура L-450мм

Ножица за арматура L-450мм

Ножици за рязане на болтове или ножица за арматура осигурява лесно рязане на арматура, болтове, проводници и фитинги от различни материали. Инструментът е издържлив и режещите му ръбове са закалени с голяма твърдост . За по-удобно използване, дръжките са под формата на палми.

Купете ножици за арматура или болторезачки най-добра цена. Ножица за арматура или болторезачка Toptul от серията SBAB можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Ножица за арматура
Дължина450mm
Макс. капацитет на рязане, Меко8mm
Макс. капацитет на рязане, Твърдо6mm
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: SBAB1808
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 41.60 лв.
  • без ДДС: 41.60 лв.

Етикети: ножица, за, арматура, l-450мм, sbab1808, режещи, инструменти