Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Г-образен Torx удължен T55

Г-образен Torx удължен T55

Г-образен Torx, за разхлабване - затягане на болтовете от различни ъгли. Позволява да работите в трудно достъпни места, за нестандартен инструмент се използва също. Изработен от SNCM+V Steel стомана, което осигурява висока устойчивост и износване по време на работа.

Г-образен Torx, използван при извършване на монтаж и отстраняване на резбови връзки за закрепване на крепежни елементи. Те се използват като инструменти в автосервизи, за ремонт на автомобили, за работа в шлосерски цехове, за ремонт на двигатели и за монтаж на автомобилни компоненти.

Купете Г-образен Torx на най-добра цена. Комплект Г-образен Torx Toptul от серията AIAL можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Шестограми
Вид на ключаL-образен
РазмерT55
Обща дължина198.5mm
МатериалSNCM+V Steel
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: AIAL5520
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 11.24 лв.
  • без ДДС: 11.24 лв.

Етикети: г-образен, torx, удължен, t55, aial5520, шестограм, torx