Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Комплект Г-образени шестограми с обла глава удължени 1/16'-3/8' инчови 9 броя

Комплект Г-образени шестограми с обла глава удължени 1/16'-3/8' инчови 9 броя

окомплектовка:1/16", 5/64", 3/32", 1/8", 5/32", 3/16", 1/4", 5/16", 3/8"

Комплект Г-образен  шестограм удължен инчов, за разхлабване - затягане на болтовете от различни ъгли. Позволява да работите в трудно достъпни места, за нестандартен инструмент се използва също. Изработен от SNCM+V Steel стомана, което осигурява висока устойчивост и износване по време на работа.

Комплект Г-образен шестограм удължен с инчови размери, използван при извършване на монтаж и отстраняване на резбови връзки за закрепване на крепежни елементи. Те се използват като инструменти в автосервизи, за ремонт на автомобили, за работа в шлосерски цехове, за ремонт на двигатели и за монтаж на автомобилни компоненти.

Купете Комплект Г-образен шестограм удължен, обла глава с инчов размер на най-добра цена. Комплект Г-образен шестограм с обла глава, инчов на Toptul от серията GAAL можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: GBAL0901
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 29.95 лв.
  • без ДДС: 29.95 лв.

Етикети: комплект, г-образени, шестограми, с, обла, глава, удължени, 1/16'-3/8', инчови, 9, броя, gbal0901, комплект, шестограми, на, държач