Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Тресчотка реверсивна 3/4 TOPTUL 24 зъба

Тресчотка реверсивна 3/4 TOPTUL 24 зъба

Реверсивна тресчотка  3 / 4 квадрат.

Основното разнообразие от работни приспособления на монтажните инструменти е вида на тресчотката. Видовете тресчотки са разделени според геометрията на работния профил, по дължина и по предназначение. Тези инструменти осигуряват най-добрите условия за прилагане на трудовото усилие в сравнение с други видове инструменти за работа с външни работни профили. Тресчотките осигуряват по-голяма стабилност при позициониране на вложката върху скрепителните елементи. Позволява особено високо натоварване върху крепежния елемент.. 

Купете тресчотка на най-добра цена. Тресчотка Toptul можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Тресчотки
Захват3/4
Брой зъби24
Обща дължина500mm
МатериалCR-V
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN
СтандартDIN3122

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: CHNC2420
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 95.52 лв.
  • без ДДС: 95.52 лв.

Етикети: тресчотка, реверсивна, 3/4, toptul, 24, зъба, chnc2420, бит-вложка, 1/2, torx