Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Чук шлосерски 800g TOPTUL HAAA0835

Чук шлосерски 800g TOPTUL HAAA0835

Шлосерски чук 800гр., 33мм диаметър на главата и 350мм дължина на дръжката.

Чукът е инструмент, който най-вероятно има дори и най-обикновения човек. Това е един от най-древните инструменти, измислени от човек.

Основната цел на класическия чук е да удряте с него. Класическият чук е колче със ударна часткоято е плоска от едната страна и под формата на триъгълник от другата. В повечето случаи се използва плоската страна на ударната част. Понякога заострената част се използва като разрушително средство, като например счупване на зидария и други.

Купете шлосерски чук на най-добра цена. Чук шлосерски на Toptul можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: HAAA0835
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 22.30 лв.
  • без ДДС: 22.30 лв.

Етикети: чук, шлосерски, 800g, toptul, haaa0835, haaa0835, чукове