Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Вложка 1' шестостен 71мм

Вложка 1' шестостен 71мм

Шестостенна вложка със захват  1'' квадрат.

Основното разнообразие от работни приспособления на монтажните инструменти е вида на вложката. Видовете вложки са разделени според геометрията на работния профил, по дължина и по предназначение. Тези инструменти осигуряват най-добрите условия за прилагане на трудовото усилие в сравнение с други видове инструменти за работа с външни работни профили. Шестоъгълните вложки осигуряват по-голяма стабилност при позициониране на главата върху скрепителните елементи обхващащи ги от всяка страна. Позволява особено високо натоварване върху крепежния елемент.. 

Купете вложка на най-добра цена. Шестостенна вложка Toptul от серията BAEA можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Вложки
Размер71mm
Захват1'' квадрат
Инчова/МетриченаМетрична
ВидШестостенна
ПрофилСтандартна
Брой точки6
МатериалВисоко-качествена стомана,CR-V сплав
ПокритиеМатиран Хром
СтандартDIN3124
Обща дължина93mm
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: BAEA3271
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 107.80 лв.
  • без ДДС: 107.80 лв.

Етикети: вложка, 1', шестостен, 71мм, baea3271, вложка, 1цол, шестостен