Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Бит-вложка 1/2 шестограм ударна 5мм

Бит-вложка 1/2 шестограм ударна 5мм

Ударна бит-вложка шестограм със захват  1 / 2 квадрат.

Основното разнообразие от работни приспособления на монтажните инструменти е вида на ударната бит-вложка. Видовете ударни бит-вложки са разделени според геометрията на работния профил, по дължина и по предназначение. Тези инструменти осигуряват най-добрите условия за прилагане на трудовото усилие в сравнение с други видове инструменти за работа с външни работни профили. Ударните бит-вложки осигуряват по-голяма стабилност при позициониране на главата върху скрепителните елементи. Позволява особено високо натоварване върху крепежния елемент.

Купете ударна бит-вложка шестограм на най-добра цена. Шестограм ударна бит-вложка Toptul от серията KADH можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Вложки
Размер5mm
Захват1/2 квадрат
Инчова/Метричена-
ВидШестостен
ПрофилЕдна част
Брой точки6
МатериалВисоко-качествена стомана,SNCM+V
ПокритиеЧерно фосфатирана
СтандартDIN 3121
Обща дължина60mm
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: KADH1605
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 10.30 лв.
  • без ДДС: 10.30 лв.

Етикети: бит-вложка, 1/2, шестограм, ударна, 5мм, kadh1605, бит-вложка, 1/2, hex, шестостен, ударна